Pages

Thursday, July 21, 2011

Ainun Mata


Assalamualaikum. Entry kali ni psl mata. Pelik2 betul la cik Tania ni kan, suka sgt ckp psl isu yg org lain tkkn ckp. Haha, dats me. Mmg agk pelik... eh tk, tk nk jdi pelik, nk jadi unik boley ? :p err, okay let's proceed.. Alhamdulillah nia dikurniakan sepasang mata yg setakat ni boleh diiktiraf sebagai tak rabun .. haha, tapi still ade silau sikit dats why nia kene pkai spek dlm kelas time silau kt whiteboard tu. TAPI... nia slalu dpt feedback dari kawan2... "Tania nampak sombong sbb mata dia." What? sbb mata? huk huk... Ade yg kata nia nmpk kerek + bajet sbb cara nia pandang orang. Haha...to be honest, wlaupun kawan2 tk prnah prcaya ape nia ckp, nia sbenarnye seorang yg sangat3333xxx pemalu.. Tapi why korang tk pernah tahu yg nia pemalu? Becuz..... nia ade beberapa cara yg nia buat utk cover yg nia tgh malu... Each time nia bercakap ngn org, (kalau ade org perasan) nia jarang pandang tepat ke mata org tu. Maluu!~ huhu... nia malu tk kira ngn laki ke perempuan ke... So dis explains why mata nia nampak cam bajet je bile pndang org.. Sbb nia berlagak mcm nia cool dn tk malu kt org. Dats the only way utk nia cover yg nia tgh sgt22 malu.. haha... Weird + funny. Cuz ade je yg ckp die suke tgk mata nia.. Mcm2 lah manusia ni kan. ade je tk kena. Yg suke tgk, alhamdulillah lah kan.. Yg kate nia nmpk bajet tu, astaghfirullah, tk pernah terlintas pun nia nk perasan2 nie.. sbb nia sgt anti org yg perasan2 ni. Kite semua kan manusia biasa, hamba Allah semuanye, jadi kenelah bersyukur dgn apa jua pemberianNya.... :)



ADVICE FOR TODAY : Dun judge people by their EYES. haha

0 comments:

Post a Comment

Traffic!!

Malaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink Service