Pages

Monday, July 25, 2011

Beckham Saleh :p


MasyaAllah...subhanallah... Hensemnyerrrr.. Haha.. sorry2, nia mmg kemaruk ngn si beckham sorang ni... Tk tahu lah cmne klau dh si beck ni ade dpn mata.. Haih, silap2 boleh tolak victoria masuk longkang. keh keh.. Mmm... tk de la, hari ni nk brckp psl mat saleh dn minah saleh. :) Kiteorg kt rumah stiap kali tgk movie cite omputeh, mesti akn mengucap.. " haih kenape omputeh ni lawa2 belaka ek?" Rata2 bangsa die smue nye lawa. Kdg2 muka diorg tk brape nk hensem, tapi sebab body yg tough, maka mereka nmpk begitu awesome boley tk? haha.. yg perempuannye pulak, klau muka tk cantik pun, tapi mata warna warni, rambut warna warni... tu yg jadi lawa tu. My dad once said, nk kawin ngn bangsa lain abah tk benarkan, tapi klau nk kawin ngn org puteh abah bg, sbb nnti cucu comel. Haha.. apekah? But i always replied... emm, tanak lah abah. Nk org melayu je, baru lah perasaan sejiwa sebangsa tu wujud dlm family. hehe.. Wlau ape pun, my family sentiasa merestui pilihan anak2nye asalkan bakal menantu tu ada agama dn kerjaya yg baik. insyaAllah... (amin....) haha. Emm, k lah, patutnye nk sentuh psl issue Beckham saleh ni.. ohoo,asal mat saleh makin tua pun tetap hensem eh.. nmpk lg tough lg la.. Nia bg contoh James Bond la kt cnie.. bukn james bond yg latest tu ek.. yg Pierce Brosnan tu la.. :) Pelik kan? Subhanallah.. Dh dijadikan bangsa diorg lawa2 hensem2, ape nk buat.... cuci mata sudah. Haha..bukn nk buat suami pun.. sy nk suami sy org melayu... dh ade dh pun calon. :p semoga bahagia dunia akhirat.. amin... sekian wassalam.

ADVICE FOR TODAY: err... advice ape ek? emm kesimpulannye kawinlah dgn bangsa anda sendiri. hahaha...

0 comments:

Post a Comment

Traffic!!

Malaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink Service